20 Mart 2019 Çarşamba

Satalbul Nedir?

Satalbul’un açılımı.
Satış - alış, eleman-iş bul kelimelerinden ortaya çıkmıştır.

Satalbul önce, facebook grubu olarak internet ortamında yerini aldı. Daha sonra neden bir web sitemiz olmasın dedim ve 2019’un ilk saatlerinde web sitesi için Satalbul adını aldım. 2 gün içinde de şu andaki haline getirerek Satalbul sitesini yayınlamaya başladım. Web sitesinin görünümü hakkında olumlu – olumsuz düşüncelerini söyleyenler oldu. Şimdilik bu şekilde idare edecek. Hemen şunu belirteyim, logo ve Satalbul adı hakkında şu ana kadar kimse olumsuz bir şey söylemedi. Beğenmeyen, “farklı olabilirdi” diye söyleyenler de çıkabilir, saygı duyarım.
Satalbul’da ne olacak?
Kısaca reklam ve tanıtım. Reklamlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Birçok mecrada karşımıza çıkıyor. Bazen, ihtiyacımız olmasa da reklamlardan etkilenerek alışveriş yapıyoruz. O kadar çok marka, ürün çeşidi var ki. Aldığımız eşyanın – ürünün bir üst modeli, yenisi vs. çıkıyor ve elimizdeki eskimeden yenisini alıyoruz. Diğer üründe bir kenarda kalıyor. Kullanmadığınız ve bir kenarda duran bu eşyalarınızı - ürünlerinizi satabileceğiniz bir ortam Satalbul sitesi. Evinde bir şeyler üreten ve bunları satmak isteyenler de, yaptığı eşyaların - ürünlerin tanıtımını satışını Satalbul sitesinde yapabilir.
Bunların yanında, emlak satış – kiralama, otomobil satış ilanları verebilirsiniz. Firmanızın tanıtımı içinde Satalbul'da paylaşım yapabilirsiniz. Hobi ürünleriyle ilgili reklam yapacaklar içinde Satalbul'da ayrı bir link bulunuyor. Vektörel olarak hazırladığı logo, farklı desen tasarımlarını satmak isteyenlerde Satalbul sitesine reklam verebilir.
Satalbul facebook grubunda da reklam yapabilirsiniz. Üye olduktan sonra, reklam yapabilmek için 20 üye eklemeniz gerekiyor.
https://www.facebook.com/groups/satalbul/
Reklam verme konusundaki ücretlendirme ve şartlarına Satalbul sitesindeki “Reklam Ver” linkinden ulaşabilirsiniz. Her türlü konu hakkında satalbul1@gmail.com mail adresine yazabilirsiniz.
Satalbul; web sitesi ve facebook grubu olarak çok çok yeni bir oluşum. Nereye kadar gider, nasıl olur bilmiyorum ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şu an için Satalbul’un tek kişilik ordusuyum. Umarım web sitesine reklam verenler, facebook grubuna katılanlar sayesinde büyürüz.
Kısa bir hatırlatma. “En Gözde Fikirler” kızımın kurduğu ve büyük zorluklarla mücadele ederek bu günlere getirdiği bir grup. Web sitesi de aynı şekilde. “En Gözde Fikirler” ilk göz ağrısı.
Saygılarımla.
www.satalbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder